Известие

Collapse
No announcement yet.

Oткраднаха ми огледалото, откъде да си намеря?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Oткраднаха ми огледалото, откъде да си намеря?

Здравейте колеги.
    Голяма гадост ми се случи тази нощ, някой боклук ми е отскубнал лявото огледало. За съжаление не съм чул алармата, ама и да бях едва ли щях да го предотвратя.
    Егати, в каква държава живеем!

Та, въпросът ми е, къде да си търся огледало, че до момента нищо не намирам, а вече направо не ми се живее от яд!

Благодаря предварително.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Питай тук http://clubalfaromeo.com/forum/profile. ... ile&u=2699

Инъче простотията не спира да върви по хората
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Благодаря за информацията. Все пак успях да си намеря, в понеделник ще пристигне, че е от Монтана.

Колкото до простотията, нямам думи. Не мога да разбера, защо някой ще направи такова нещо, като се има предвид, че така откъртено, огледалото е безполезно.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear
        Колкото до простотията, нямам думи. Не мога да разбера, защо някой ще направи такова нещо, като се има предвид, че така откъртено, огледалото е безполезно.
        Мисла, че на никой не му е трябвало огледалото ти ми заради простотията някое пияно-дрогирано педерасче го е откъртило, или някой познат ти е направил мръсно
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първото е по-вероятно, защото мога с чиста съвест да кажа, че врагове нямам.
          Както и да е, темата май се изчерпа, огледалото е на път и се надявам да няма повече такива мизерии.
          Искрено пожелавам на всички колеги да не ги застигат такива простотии.

А пък ако набарам някой такъв, дето кърти огледала... определено вече ще ме има за враг!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

мерси, мерси и ти да нямаш повече такива мизерий
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Колеги и с мен се случи нещо подобно някои през ноща ми е забарсал лявото огледало от къде да намеря ?
              ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Ебаси, да няма някаква акция!?!?!
                Ръцете да им изсъхнат на тези гадове!!

Иначе аз моето го намерих в Монтана, там се продаваше една GTV на части и човека имаше огледало.
                Цената, която му искаше беше 150лв. Грам не съм се пазарил, не мисля и че би било коректно.

Опитах да звъня в Милано Моторс, но така и не можах да се свържа. Интересно ми беше, колко струва ново такова огледало.

A иначе се бях залетял директно да го купувам оттук: http://www.wingmirrorman.co.uk/alfa%20gtv.html
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA
                  Колеги и с мен се случи нещо подобно някои през ноща ми е забарсал лявото огледало от къде да намеря ?
                  я званни тука 0895 447979 – Жоро GTV-то било на негов познат имал всичко без двигатела (информацията е от преди два месеца)
                  landikar

Comment

Мерси за упътванията от понеделник се захващам да търся иначе големи мизерници са и има останки от жълта боя което ме навежда на мисълта за тъпите бакшиши с извинение !
                    ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

ми открадни си и ти

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                        ми открадни си и ти
                        Българино
                        ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Working...
                        X